glazen

Wij stellen met liefde en zorg onze collectie monturen voor u samen maar zonder glazen ziet u nog niks. Daarom hebben wij een partnership met Zeiss. Als ’s werelds grootste fabrikant van precisie-optica, combineren zij hun technische ervaring en innovatieve ideeën tot uitzonderlijke visuele ervaringen. Wees voorbereid om verwonderd te zijn door oplossingen die zo veel meer zijn dan brillenglazen!

Zeiss heeft voor elk paar ogen een glas opmaat. Iemand van 40 heeft een andere behoefte dan iemand van 18. Samen met Zeiss kunnen wij u adviseren voor de meest persoonlijke visuele oplossing.

unifocale glazen

Enkelvoudige brillen glazen hebben maar één sterkte over het hele glas ( wel kan de cilinder in het glas). Ze kunnen gebruikt worden om slechtzicht voor ver weg of voor dichtbij te corrigeren. Daarom vormen unifocale brillenglazen de basis van zowel brillen voor veraf als voor leesbrillen. Deze twee glastypes zien er ook anders uit: unifocale brillenglazen voor verzienden zijn op het midden van het brillenglas iets dikker, terwijl unifocale brillenglazen voor bijzienden iets dikker zijn bij de randen.

Maar ongeacht uw sterkte kan de moderne technologie van ZEISS buitengewoon vlakke en lichte brillenglazen produceren, zelfs voor hoge sterktes.

digitale glazen

Met ZEISS Digital Lenses biedt ZEISS een nieuwe productcategorie aan. Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen om aan de zichtbehoeften van dertigers en veertigers tegemoet te komen, die voor het eerst ongemak ervaren bij het zien op korte afstand, onafhankelijk van het feit of zij voorheen al een bril met unifocale glazen droegen of niet. Mobiele apparaten hebben zeer snel de wereld veroverd en vormen nieuwe uitdagingen voor het menselijk oog.

Regelmatig gebruik van mobiele digitale apparatuur is een uitdaging voor het menselijk oog. Met de constante groei van digitale apparatuur is het aantal overschakelingen tussen ver- en nabijzicht en terug aanzienlijk gestegen. Dit is zeer veeleisend voor de ciliaire spier van het oog en kan – bij afname van het accommoderend vermogen – tot onscherp zicht, vermoeide of droge ogen en nekproblemen leiden.

ZEISS Digital Lenses laten vermoeide ogen en een stijve nek tot het verleden behoren. Zij helpen gebruikers van digitale apparatuur om de hele dag een frisse, fitte en gefocuste blik te houden.
De effectiviteit van ZEISS Digital Lenses is bewezen in stresstesten bij smartphone- en tabletgebruikers. Aangezien men gemiddeld 4 keer minder last had van symptomen van vermoeide ogen, was meer dan 90 % van de respondenten uitermate tevreden.

office glazen

De meeste mensen die een groot deel van de werkdag achter de computer zitten, klagen over nek-, rug- of schouderpijn. Vaak moeten ze uren achter elkaar hun volledige aandacht aan het scherm schenken. Als ze ’s avonds thuiskomen, soms zelfs tijdens de werkdag, merken ze het gevolg daarvan: pijn in hun nek, rug of schouders. Een van de redenen kan zijn dat ze geen goede bril hebben. Een mogelijke oplossing is een computerbril die precies is aangepast aan de vereisten van computerwerk.

Een leesbril of een multifocale bril is niet de ideale oplossing: Een computerbril kan meer visueel comfort bieden, niet alleen tijdens het computerwerk, maar ook op andere werkplekken of bij vrijetijdsactiviteiten die veel concentratie vereisen. Een computerbril corrigeert op een afstand van ongeveer 40 cm tot 300 cm.

multifocale glazen

Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kunnen wij een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit. De computer-toptechnologie helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.