OVER ONS

BRILLEN en contactlenzen
voor iedereen!

Wij zijn Van den Bergh optiek op de Biltstraat, met trots zeggen wij dat wij al bijna 100 jaar bestaan. Al bijna 100 jaar bieden wij oogzorg voor brillen. Tevens zijn wij specialist in contactlenzen. Ons team op de Biltstraat bestaat uit 3 medewerkers:

Jan

contactlensspecialist en opticien

Mijn naam is Jan en ik werk sinds 2013 in de brillen. Ik ben opticien en contactlensspecialist. Voor mij is oogzorg het belangrijkste, soms is een advies voldoende om te zeggen dat een eenvoudig leesbrilletje voldoende is. Mijn liefde gaat uit naar uitgesproken brillen, brillen die een verhaal vertellen of die een mening creëren. Voor de keuze van een montuur vind ik dat een persoon zich er prettig bij moet voelen, het is namelijk een onderdeel van je gezicht. Dat kan dus ook een subtiele bril zijn die niet echt opvalt. Het leukst is de weg naartoe, samen een tof montuur uitzoeken waar je helemaal happy mee bent.

Ik help u graag!

ILSE

contactlensspecialist en opticien

Mijn naam is Ilse en ik werk al sinds 1997 in de brillen en contactlenzen. In mijn werk als contaclensspecialist zoek ik altijd naar de beste oplossing. Daarbij ga ik een uitdaging niet uit de weg. Tijdens een oogmeting of lensaanpassing vraag ik u de hemd van het lijf om tot een juiste conclusie te komen. Aan mensen die ongerust zijn over de ogen of bijvoorbeeld tegen een staaroperatie opzien, bied ik graag een luisterend oor en stel iemand gerust. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is als een kind zich prettig voelt met zijn bril. Met de nieuwe collectie kinderbrillen zit er voor ieder kind, jong of oud, een leuke bril tussen. Voor volwassenen vind ik het leuk om een montuur te pakken die iemand voor zichzelf nooit op zou zetten. Dat kan soms een hele leuke nieuwe look zijn! Kom gerust eens langs, dan kijken we samen naar een nieuw montuur of nieuwe lenzen.

Stefhan

opticien

Mijn naam is Stefhan, ik ben al sinds 2011 werkzaam in de optiek. Heeft u een technisch
probleem met de bril? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Van soldering tot acetonlas
kan ik het probleem oplossen en vaak kunt u op de reparatie wachten, maar bij grotere
uitdagingen heb ik de bril een tijdje nodig.

Na een uitgebreide oogmeting gaan we op zoek naar een mooi montuur. Ik vind het belangrijk dat de bril mooi past bij de vorm van uw gezicht en dat deze bij uw persoonlijkheid past. Of u de bril mooi vindt kunt u natuurlijk alleen zelf beoordelen. Graag vertel ik u meer over het proces van het maken van de glazen en het montuur. De koffie staat altijd klaar en u bent van harte welkom!

ONZE WINKEL

Graag nodigen wij u uit voor een kopje koffie bij ons in de winkel. Kunt u gelijk checken of uw bril nog goed zit en hem even laten reinigen!