OVER ONS

BRILLEN en contactlenzen
voor iedereen!

Wij zijn Van den Bergh optiek op de Biltstraat, met trots zeggen wij dat wij al bijna 100 jaar bestaan. Al bijna 100 jaar bieden wij oogzorg voor brillen. Tevens zijn wij ook specialist in contactlenzen. Ons team op de Biltstraat bestaat uit 3 medewerkers:

Jan

contactlensspecialist en opticien

Mijn naam is Jan en ik werk sinds 2013 in de brillen. Ik ben opticien en contactlensspecialist. Voor mij is oog zorg het belangrijkste, soms is een advies voldoende om te zeggen dat een eenvoudig leesbrilletje voldoende is. Mijn liefde gaat uit naar uitgesproken brillen, brillen die een verhaal vertellen of die een mening creëren. Voor de keuze van een montuur vind ik dat een persoon zich er prettig bij moet voelen, het is namelijk een onderdeel van je gezicht. Dat kan dus ook een subtiele bril zijn die niet echt opvalt. Het leukst is de weg er naar toe, samen een tof montuur uitzoeken waar je helemaal happy mee bent.

Ik help u graag!

ILSE

contactlensspecialist en opticien

Mijn naam is Ilse en ik werk al sinds 1997 in de brillen en contactlenzen. In mijn werk met contactlenzen probeer ik voor iedere klant een passende lens te vinden. Dat is soms nog een uitdaging, maar als iemand uit eindelijk plezier heeft van zijn/haar lenzen dan is dat het meer dan waard. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is als een kind zich prettig voelt met zijn bril. Met de nieuwe collectie kinderbrillen zit er voor ieder kind, jong of oud, een leuke bril tussen.
Voor volwassenen vind ik het leuk om een montuur te pakken die iemand voor zichzelf nooit op zou zetten. Dat kan soms een hele leuke nieuwe look zijn!

Kom gerust eens langs, dan kijken we samen naar een nieuw montuur of nieuwe lenzen.

Stefhan

opticien

Mijn naam is Stefhan en ik werk al sinds 2011 in de brillen. Voor brilreparaties bent u bij mij aan het juiste adres, solderen, polijsten en cellulas is voor mij geen probleem. Meestal kunt u op uw reparatie wachten, maar als het een grotere uitdaging is dan heb ik de bril soms een tijdje nodig.
Met het uitzoeken van een montuur kijk ik altijd naar de vorm van het gezicht, ik vind het belangrijk dat het montuur de juiste pasvorm heeft. Of een montuur mooi is, kan uiteindelijk alleen uzelf beoordelen maar of een montuur technisch goed op gezicht past, daar kan ik u in begeleiden.
De koffie staat altijd klaar en u bent van harte welkom!

ONZE WINKEL

Graag nodigen wij u uit voor een kopje koffie bij ons in de winkel. Kunt u gelijk checken of uw bril nog goed zit en hem even laten reinigen!