COLLECTIE

Previous
Next

MAUI JIM

Nieuw bij ons is het merk Maui Jim. Alleen van de naam krijg je al zin in de zon! Dit merk vindt zijn oorsprong op de zonnige stranden van Maui in Hawaii. De brillen onderscheiden zich met unieke Polarized Plus techniek. Hierdoor worden 99,9% van alle hinderlijke schitteringen weggefilterd en komen kleuren echt tot leven. Alsof je van analoge beelden naar HD beeld gaat. Rustig en sprankelend. De brillen bieden niet alleen een fantastisch zicht, ze zien er ook nog eens geweldig uit. Alle modellen worden ontworpen aan de stranden van Maui en dat zie je terug in het design.

TOM FORD EYEWEAR

Thomas Carlyle Ford is een Amerikaanse modeontwerper, filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent. Hij lanceerde zijn gelijknamige luxe eyewearmerk in 2006 en was eerder Creative Director bij luxe modehuizen als Gucci en Yves Saint Laurent. De collectie van Tom Ford is een mengeling van klassieke elementen en modern design en heeft altijd het bekende T-signatuur in de veer.

Kom vrijblijvend langs om deze monturen te passen. Wij geven u deskundig advies en ook de beste service.
Previous
Next

FUNK FOOD

Funk Food is een jonge, snelle collectie die uitdaagt en voor de modebewuste mens wordt ontworpen, voor jong en oud. Elk model heeft een eigen naam, gebaseerd op de meest fantasierijke internationale gerechten, van Lasagne en Snert, tot Kimchi en Apfelstrudel. Iedereen wil gezien worden met een smaakvolle bril van Funk Food, want “we feed your face”.

CALVIN KLEIN

De brillenmode van Calvin Klein bestaat uit een commerciële collectie modieuze monturen met een klassieke vormgeving en unieke kleurenpaletten, voor dames en heren. De nieuwe collectie bestaat uit ontwerpen die zijn voorzien van talloze trendy stijlelementen, gedurfde seizoenskleuren en unieke details. Met dynamische materiaalcombinaties belichamen de monturen van Calvin Klein de samensmelting van vorm en comfort.
Previous
Next
Previous
Next

FACE A FACE

Als jij vindt dat jouw bril de uitdrukking moet zijn van jouw persoonlijkheid! Dan is ‘FACE  A FACE’ iets voor jou. De met de handgemaakte monturen zijn ontworpen en technisch gestyled door de beste brillenmakers van Frankrijk afkomstig uit de Jura. Stuk voor stuk zijn het kunstwerken. Artistieke ontwerpen die qua vorm, kleur, reliëf, materiaal, detail en textuur in het oog springen. Speciaal gemaakt voor mensen met karakteristieke intenties en houden van kwaliteit!

vingino eyewear

Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Modisch, stoer en eigenzinnig. We maken een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.

Previous
Next
Previous
Next

Porsche design

De Porsche Design Studio is opgericht in 1972 door Ferdinand Alexander Porsche, de ontwerper van de klassieke Porsche 911. Zijn voorliefde voor technische innovaties en functioneel design daagden hem uit om meer te ontwerpen dan alleen auto’s. Dit was het begin van het luxe merk Porsche design met een indrukwekkende range producten zoals fashion, horloges, lederwaren, pennen en (zonne)brillen.

Lunor

Onder de merknaam Lunor is Germot Lindner in 1991 begonnen met het produceren van handgemaakte monturen. Volgens oude traditie werden de brillen speciaal voor Lunor met de hand gefabriceerd, waarbij de evenwichtige vormen van de monsters eigentijds werden uitgevoerd. Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen grondstoffen, is een collectie ontstaan, die in stijl en comfort uitgesproken en evenwichtig is. Een Lunor wordt altijd met de hand vervaardigd, voor sommige modellen betekent dit wel meer dan 200 arbeidsstappen.
Previous
Next