COLLECTIE

FUNK FOOD

Funk Food is een jonge, snelle collectie die uitdaagt en voor de modebewuste mens wordt ontworpen, voor jong en oud. Elk model heeft een eigen naam, gebaseerd op de meest fantasierijke internationale gerechten, van Lasagne en Snert, tot Kimchi en Apfelstrudel. Iedereen wil gezien worden met een smaakvolle bril van Funk Food, want “we feed your face”.

CALVIN KLEIN

De brillenmode van Calvin Klein bestaat uit een commerciële collectie modieuze monturen met een klassieke vormgeving en unieke kleurenpaletten, voor dames en heren. De nieuwe collectie bestaat uit ontwerpen die zijn voorzien van talloze trendy stijlelementen, gedurfde seizoenskleuren en unieke details. Met dynamische materiaalcombinaties belichamen de monturen van Calvin Klein de samensmelting van vorm en comfort.

FACE A FACE

Als jij vindt dat jouw bril de uitdrukking moet zijn van jouw persoonlijkheid! Dan is ‘FACE  A FACE’ iets voor jou. De met de handgemaakte monturen zijn ontworpen en technisch gestyled door de beste brillenmakers van Frankrijk afkomstig uit de Jura. Stuk voor stuk zijn het kunstwerken. Artistieke ontwerpen die qua vorm, kleur, reliëf, materiaal, detail en textuur in het oog springen. Speciaal gemaakt voor mensen met karakteristieke intenties en houden van kwaliteit!

vingino eyewear

Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Modisch, stoer en eigenzinnig. We maken een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.