contactlenzen

persoonlijk advies

Geen mens is hetzelfde en ieder paar ogen is uniek. Door enorme technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor het veilig en comfortabel dragen van lenzen flink toegenomen. Omdat het aanbod groter is geworden, is een betrouwbaar persoonlijk advies onontbeerlijk.

Nazorg

Uw ogen zijn een kostbaar bezit en verdienen de beste zorg en aandacht. Onze specialisten Ilse en Jan passen uw lenzen aan met de modernste apparatuur en techniek. Optimale nazorg en frequente controles maken dat u jarenlang probleemloos lenzen kunt dragen. Ook houden zij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

RUIM aanbod

De tijd dat er maar één soort lens beschikbaar was voor een beperkt aantal sterkten, is voorgoed voorbij. Wij leveren onder meer RGP-lenzen (ook wel harde lenzen genoemd), zachte lenzen, multifocale lenzen en nachtlenzen.

contactlens spaarplan

Bespaar tot 15% op de
lenzen en vloeistof
Altijd op tijd de lenzen in huis
Maandelijks opzegbaar
Onbeperkte controles en oogzorg
Bekijk de voorwaarden van het Van Den Bergh Optiek contactlens spaarplan.

Onderzoek en advies

Overweegt u lenzen te gaan dragen of uw oude te vervangen? Wij informeren u graag over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van draagcomfort en zicht. Met onze specialistische kennis bieden wij u gegarandeerd de beste optie voor uw ogen. We maken graag kennis met u!