CONTACTLENs spaarplan

Lenscontroles

Wanneer er een spaarplan is afgesproken zijn alle controles inbegrepen. 1 maand voor het einde van het half jaar krijgt u een email met een uitnodiging voor een contactlenscontrole. Wanneer u geen controle wenst worden er automatisch nieuwe lenzen voor u besteld. Voor tussentijdse controles bent u ook van harte welkom.

Proefperiode

Voor wij het Spaarplan starten, moeten we er eerst achter komen welke lenzen voor u geschikt zijn. Zolang wij of u nog niet zeker weten welke lenzen voor u geschikt zijn, zijn de proeflenzen kosteloos. Wij rekenen normaal gesproken € 37,50 aanpaskosten, maar wanneer u het spaarplan in gaat voor tenminste 6 maanden komen bovenstaande kosten te vervallen. 

Spaarplan;

Het eerste pakket wordt in de winkel afgehaald en betaald. Daarna gaat het spaarplan in en wordt hetzelfde bedrag verdeeld over 6 maanden en aan het einde van de maand afgeschreven, middels automatische incasso. Bij tussentijds opzeggen, kunt het opgebouwde tegoed gebruiken in de winkel, bij uitzondering vind restitutie plaats. Een uitzondering is bijvoorbeeld een verhuizing. Opzegging dient per mail te moeten worden ingediend, biltstraat@vandenberghoptiek.nl.

Breuk of verlies

Bij breuk of verlies van de zachte lenzen, krijgt u kosteloos een nieuw setje, met uitzondering van de maatwerk lenzen. Wanneer de lenzen vaker scheuren, zal er wel gekeken worden of er een oorzaak is waardoor de lenzen zo vaak scheuren. Wij vergoeden een nieuwe set lenzen op basis van normaal en verantwoord gebruik. Bij breuk van harde contactlenzen of maatwerk zachte lenzen in de zes weken krijgt u de lens 100% vergoed, daarna vergoeden wij 50%.

Incasso

De incasso vind altijd aan het einde van de maand plaats. Bij stornering of mislukte incasso brengen wij € 7,50 administratiekosten in rekening. Wanneer er herhaaldelijk gestorneerd  word, behoud Van den Bergh optiek zich het recht om het spaarplan zonder restitutie te ontbinden.

Levering van de lenzen

Elk half jaar wordt er automatisch een nieuw pakket lenzen voor u besteld, deze kunt u afhalen bij ons in de winkel. Binnen de stad willen wij de lenzen en de vloeistof kosteloos bezorgen. Buiten de stad rekenen wij verzendkosten.

Vaste prijs

Wij doen ons best om u een scherpe prijs te bieden voor het product en de service die u krijgt. Mocht er door onze leverancier een prijswijziging door gevoerd worden, behoud Van den Bergh optiek het recht om de prijzen te verhogen, tot een maximum van 10% van het maand bedrag. Dit zal altijd worden aangekondigd met een e-mail op het door u opgegeven e-mail adres.

Korting op de algemene producten

Wanneer u een Spaarplan heeft en een nieuwe bril koopt, dan krijgt u 15% korting op de bril. Als u van deze korting gebruik maakt dan neemt u voor tenminste 12 maanden deel aan het spaarplan. Het Spaarplan is nog steeds maandelijks opzegbaar maar dan behoud Van den Bergh optiek het recht om de versterkte kortingen achteraf te incasseren.