Glazen

Wij werken met de beste leveranciers van brillenglazen; fabrikanten die voorop lopen in de ontwikkelingen van ontwerp, comfort, de beste en hardste coatings, etc. De glazen worden speciaal op uw specificaties geproduceerd en door ons zelf op maat geslepen en in het door u uitgekozen montuur gemonteerd. U bent van harte welkom om dit proces bij ons eens te bekijken!

Multifocale brillenglazen

Wanneer u kiest voor multifocale brillenglazen, kunt u met één bril veraf en dichtbij altijd scherp en comfortabel zien. Sinds de introductie ruim 50 jaar geleden is er veel veranderd in de mogelijkheden van multifocale brillenglazen. Wij adviseren u de juiste multifocale brillenglazen, die volledig op uw ogen en uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Dankzij de nieuwste technologieën en ontwerpen verzekeren de nieuwste generatie multifocale brillenglazen, zoals Intuitiv, Anateo en Lady, u van optimaal kijk- en draagcomfort.

Enkelvoudige brillenglazen

Er zijn verschillende factoren die de kwaliteit van uw enkelvoudige brillenglazen en dus uw kijkcomfort bepalen. Zo is er verschil in materialen van de brillenglazen, waardoor u kunt kiezen uit de lichtste en meest comfortabele brillenglazen voor uw sterkte! De dunste brillenglazen zijn al snel 25% dunner en ruim 20% lichter dan standaard enkelvoudige brillenglazen. Vraag naar de verschillen in materialen en ontspiegelingen, zodat u optimaal geniet van uw
nieuwe bril.Lees meer over Aspheo brillenglazen.

Bureauglazen

Ervaar het gemak van de nieuwste bureau- en computerglazen. In het digitale tijdperk worden onze ogen en hersenen steeds meer geprikkeld door apparatuur met beeldschermen, zoals PC, laptop, tablet en smartphones. Maar ook voor specifieke beroepen en hobby’s blijft het belangrijk comfortabele kijk- en werkgebieden te hebben.
Easywork brillenglazen worden afgestemd op uw specifieke werkzaamheden.

Zonnebril op sterkte

Als brildrager wilt u uw ogen natuurlijk beschermen tegen overvloedig fel zonlicht en de schadelijke UV-stralen.Gelukkig kunt u kiezen voor zonneglazen met uw sterkte, die ervoor zorgen dat u net zo goed en scherp ziet en leest als met uw vertrouwde montuur met transparante brillenglazen.

Nieuw: Neva Max UV ontspiegeling

Onze ogen worden 365 dagen per jaar blootgesteld aan UV-straling. Zelfs wanneer de zon niet zichtbaar is, is er toch 42% UV-straling aanwezig. Standaard brillenglazen met een ontspiegeling filteren het UV-licht
door de voorzijde van het brillenglas. Hierbij wordt echter geen bescherming aangeboden tegen het gevaar van de UV-straling, die vanaf de achterzijde van het
brillenglas in het oog komt. Met Neva Max UV heeft u nu tot 25 keer méér bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

  De voordelen van de nieuwe Neva Max UV ontspiegeling:

 • Tot 25 keer méér bescherming tegen de schadelijke invloeden van UV-straling aan de voor- en achterzijde van alle brillenglazen
 • Neva Max UV ontspiegeling beschermt tegen direct zonlicht en reflecterende UV- straling
 • Geeft bescherming aan de ogen en tegelijk aan de gevoelige huid rondom het oog
 • Ontspiegeling beschermt brillenglazen tegen krassen, vet, vuil, stof en water
 • Brillenglazen met Neva Max UV zijn antistatisch en blijven daardoor langer schoon
 • Geeft perfect visueel comfort en optimale transparantie
 • Voldoet volledig aan de internationaal erkende E-SPF index

Neva Max Secret

Met de nieuwste ontspiegeling inclusief extra
krasbestendige laag, zoals Neva Max, heeft u maximale bescherming van uw nieuwe brillenglazen. Met de Neva Max ontspiegeling heeft u geen last van reflecties en dankzij de extra stof-, vet- en vuilwerende laag, hoeft u veel minder vaak te poetsen. Uw brillenglazen blijven zo de hele dag transparant en helder voor perfect kijkcomfort.

 • Brillenglazen met een Neva Max ontspiegeling zijn 2,5 keer krasbestendiger
 • Door de extra antistatische laag blijven brillenglazen langer schoon
 • Geeft actieve bescherming tegen waterdruppels en damp
 • Zorgt voor visueel comfort dankzij optimale transparantie
 • Ook leverbaar als luxe Neva Max Secret ontspiegeling zonder reflexkleur

Neva Max ontspiegeling: langer plezier van uw brillenglazen

U wilt optimaal genieten van uw nieuwe montuur en
brillenglazen. Met de nieuwste ontspiegeling Neva Max kunnen wij u perfect kijkcomfort gedurende de hele dag bieden. Want met de Neva Max ontspiegeling hebben brillenglazen een extra antistatische laag, waardoor er minder stof en vuil op de brillenglazen komt. Zo hoeft u minder vaak te poetsen en geniet u van een helder zicht! Vraag ernaar bij uw opticien en doe de test!

Zonnebril op sterkte

Met een Neva Solaire ontspiegeling aan de achterzijde
van uw zonneglazen bent tot 50 keer beter beschermd tegen schadelijke UV-stralen. Deze hoogwaardige ontspiegeling biedt niet alleen 100% UV-bescherming, maar geeft extra bescherming tegen krassen, stof, vet en vuildeeltjes en is eenvoudig in onderhoud. Een extra voordeel van een ontspiegeling aan de achterzijde van uw zonneglazen is dat u geen last ervaart van hinderlijke schittering als u de zon in de rug heeft.