Algemeen

Al sinds 1925 houden wij ons bezig met het geven van de beste oogzorg. Wij staan voor vakmanschap, service en kwaliteit. Bij binnenkomst in onze winkel wordt u welkom geheten door ons deskundig personeel. Met een kopje thee of koffie bespreken wij wat uw wensen zijn. Het maakt niet uit hoe jong of oud u bent, bij ons kunt u altijd slagen.

Omdat Van den Bergh Optiek er is voor alle leeftijden hebben wij ook een speciaal gedeelte voor kinderen ingericht, met de mooiste kleurrijke monturen van de meest vooraanstaande bekende en onbekende merken. Stoer en trendy in diverse prijsklassen.

Al onze medewerkers zijn vakbekwame opticiens. Dus wij kunnen iedere klant echt goed advies op maat geven; of u nu voor het eerst een bril gaat dragen of als toe bent aan een nieuwe bril. Maar ook als u bijvoorbeeld graag lenzen wilt gaan dragen, kunnen wij u adviseren welke lenzen voor u het meest geschikt zijn. Onze contactlensspecialisten hebben een schat aan ervaring waardoor wij kunnen zorgen dat u veilig en zonder zorgen lenzen kunt dragen.

Niet alleen onze service en vakmanschap zijn van het hoogste niveau, ook de producten die wij verkopen voldoen aan de hoogste eisen. Wij verkopen dan ook alleen monturen, glazen en contactlenzen van hoge kwaliteit. In onze beide winkels hebben wij een uitgebreide collectie monturen van hele bekende en minder bekende merken; hele trendy, opvallend van vorm en kleur of juist elegant en chic.

about
Biltstraat rond 1950

Biltstraat 80

Biltstraat-panorama

Zamenhofdreef 65

Overvecht-panorama-new