Vacature: Opticien

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waar je samen gaat werken met een gezellig, hecht en vakkundig team? Waar je gaat werken met mooie producten en je klanten op een persoonlijke manier kan helpen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wie ben jij

Als opticien ben jij dé specialist die de klanten verder helpt. Met een afgerond mbo-optiek diploma voer je oogmetingen uit volgens de kwaliteitsnormen. Je geeft deskundig advies bij het selecteren van een nieuwe bril en bijpassende glazen. Je voert ook diverse administratieve taken uit, zoals het invoeren en plaatsen van bestellingen. Werkplaatswerkzaamheden, zoals het slijpen van brillenglazen en reparaties uitvoeren, behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast zorg je voor de afstelling en levering van brillen, handel je kassatransacties af en neem je de telefoon aan.

  • Je beschikt over een mbo-optiek diploma;
  • Je hebt een goed gevoel voor mode en je werkt graag met mooie producten;
  • Je werkt graag samen met een professioneel, gezellig en betrokken team;
  • Je bent leergierig en je bent altijd up to date over de nieuwste ontwikkelingen in de optiekbranche;
  • Parttime of fulltime beschikbaar;
  • en is werken op zaterdag voor jou geen probleem.

Wat we bieden

Hier krijg je niet alleen een uitdagende en gevarieerde functie binnen een groeiende organisatie, maar krijg je ook de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een professionele werkomgeving, met leuke collega’s en prachtige producten. Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een mobiliteitsplan(elektrische fiets of een halfjaar gratis OV), een pensioenregeling en regelingen voor eigen aankopen. De functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld, en zijn de werkdagen (m.u.v. zaterdag) in overleg in te vullen.

*vraag naar de voorwaarden

Ben jij gek op je vak en enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature?
Aarzel dan niet en reageer! We kijken ernaar uit om van je te horen!